SEbuah wadah yang diciptakan untuk aku,biar aku yang menilai,untuk kepentingan aku...

Polonggos

Foto saya
kampong Melayu, penang, Malaysia
22 tahun hidup di dunia..since 28 february 1988.

Khamis, 3 September 2009

Face Book

Ramai dari teman2 ku sekarang dah beralih ke Face Book,
Semakin ari semakin ramai tak memblog..
ayyyaaa..

5 reaksi:

MisA AmaNe berkata...

hurmm..tapi aku tetap ber'blog' dan ber'facebook'

Hawa berkata...

Xpe Abu,Hawa tetap tgk blog ni even facebook tu ada @ x..(^^,)

abu musarrif bin abu bakar berkata...

MISA ameneh

ya..jgan tgal smbyang..hihik

Hawa

sempoi lah hawa.baju bila nak bagi?hihihi

PuTeRi CaHaYa berkata...

Hurm... tp... k.ida lebih suka ber'blog lagi...huhu

Hawa berkata...

Hawa bila2 blh bagu.awk tu bila nak amik?da pesan kat wani suruh gtau Abu,nk tau ila free cz nk bg cz Hawa xda no contac Abu.so xdpt nk tny sdiri..(^^,)

masih ada lagi bintang pada malam ini?atau hanya sunyi menemani hari..